Saturday, October 10, 2015

Ibland kan man hjälpa drömmen på traven...


Jag drömde om att sitta i en solstol, men en paraply drink, drömma mig bort, ha en bekymmerslöst liv... med mottot; i sus och dus (dus funkar väl ingen annan gången än i denna mening?!)

Vips, det går att fixa, igår var jag med några vänner på Moon tai här i stan, kändes som att hamna direkt i ett myllrande färgglatt Thailand! Starkt välsmakande mat och fågelkvitter på toan...
http://moonthai.se/

Efter det blev det bubbel och choklad, kanske lite väl svennigt, men what a fuck... Vi gick och såg Till häst genom Västerbotten på Storan, halva Klungan. Första gånger ever som jag blivit startrucked! Man fick nämligen deras bok och kunde få den signerad, fine! Men det enda jag kunde pipa ur mig vid signeringen var heeeej... Va?! Jag bara älskar Klungan och all deras olika karaktärer!
http://www.evenemang.se/till-h%C3%A4st-genom-v%C3%A4sterbotten-0.html

https://sv.wikipedia.org/wiki/Klungan

http://klungan.se.sitebuilder.loopia.com/

Efter det så gick vi vidare till Lager huset för en bira beers, hääääääääärligt! Då kom bonus nummer två. Olof  Wretling och Sven Björklund dit i sällskap med familj och vänner vad det verkade... så då kunde jag glo lite när jag typ gick på toan. Stort och väldigt fånigt!

No comments: